Брех, че забравана

Здравей свят! Чао свят, това не е за теб, лично за Божката е :D !

Тия дни бебчето ни много пътува, много го снимат и още повече пишат за него. Не знам как се получи, ама и той се е заразил и си има блог =) . Дам – истински бебе-божо-блог :) . Гледам, че събираш снимки там и се правиш на важен… гледам и че съм забравила да ти публикувам ама наааай-първите снимки – още от коремчето на мама… Гледай и си спомняй…

Мама Яна ми разказваше какво е видяла докторката в малкото екранче, а аз си се возех в тролей пет и слушах и творях :) . Обаче много добре съм те докарала, само не ти се виждат ушетата, може тогава да си нямал и затова сега да наваксваш с дърпането им ;) . Хич не искам да пиша повече по публикацията. Гледайте, гледайте го какъв е хубавец!!! Само ще кажа, че онова на втората снимка, щото са си снимки, не е опашка, а крак. Нищо, че много хора спорят по темата. Ние с Божката си знаем :)

ПП: никой да не смее пред мен да нарича педиатъра си „педи“!!!

––––––––––––––––––-

И днес бях на работа, и днес оцелях, но постовете ми стават все по-постни и все по-къси, добре поне, че има кого да снимам. Като се научи да говори, може и да прави опити за протест, но засега се държи мъжки и ме слуша.

Advertisements

8 Коментари on “Брех, че забравана”

 1. vilford каза:

  Да споменавам ли, че си обещала да ми правиш портрет. Като гледам добре се справяш и затова напомням. :)

 2. Svetlina каза:

  Споменавай, споменавай, неделя сладкарница Пчела как ти се струва? А навън ще вали и ще мирише красиво… По пътя за вас боичките ще се разтекат и ще трябва да запазиш тениската си за спомен, вместо листа хартия, прилежно скрит под нея. Поне аз така практикувам носене на неща в дъжд.

 3. Диана каза:

  Светлинке, направи си един „работен“ блог – микроблог – да блогваш и от работата. Иначе Божо си го докарала точно – даже мога да сканирам от книгата какво ТРЯБВА да се вижда на снимки от тази възраст – почти съвсем същото – да. :D :D

 4. vilford каза:

  Слънчице, аз в неделя пак изчезвам за 4 дни. (Ей, тези женоря не спряха да миткат!) Освен това в неделя се ходи в сладкарница „Неделя“. ;)

 5. Диана каза:

  А кога се ходи в сладкарница Пчела? :D

 6. vilford каза:

  Трябва да погледна в конпекта…

 7. vilford каза:

  конспекта… Някой тук яде букви!!!

 8. Svetlina каза:

  Ох, навън вилнее страшно красива буря, айде тогава утре да празневаме някъде, аз сутринта ще се правя на момиче и ще пазарувам… абе, дами, пуснете го тоя скайп =) . А микроблоговете не ги одобрявам като идея изобщо.


Твоят коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s