Детски му работи

Беше хубаво да си част от нещо толкова голямо и важно. Детето изобщо не знаеше, че му кроим изненада. Напротив даже :) На моменти завиждах на Мили, че по цял ден е с него :) Само като го видех в айсикю, ми идваше да му издам всичко :) Обожавам тръпката да знаеш нещо важно, нещо хубаво, нещо голямо. И удоволствието от това да си имаш мисия.

Също така беше много хубаво отново да правя нещо с ръцете си. Имахме много хубави ТАЙНИ рожденни покани, както и disclaimer. И страшно красиви сандвичи. Измайсторихме пеперуди, цветя, друг вид пеперуди, друг вид пеперуди, хризантеми, гъби и дръвчета с хралупки. И може и никой да не забеляза, ама сладките бяха подредени симетрично, а цветовете на шишетата спирт се преливаха :) Недооценени останаха и опитите ми да надувам балоните-патета, но пък нищо – другия път ще вземем балони-крокодили с часовников механизъм.

С. стана на 21 по анцуг и изненадан поглед. Бяхме му доставили приятели отвсякъде. И най-програмистката програмистка тениска. Въпреки, че няма програмист, който би носил на гърдите си надпис на джава, на гърба си – на си :) Имахме си всичко – блондинка, чалгар, сисадмин, етърва (май), баджанак, куче, бивши шефове, чипс и гирлянди.

Все още имам съмнения кое ми хареса повече – да му гледам опулената физиономия, да ям от тортата-заек или да пазарувам с жена му (не на заека). Нищо де. Някой ден ще се оправя. За разлика от С., който е стар завинаги.

Advertisements

5 Коментари on “Детски му работи”

 1. Bain каза:

  Зле написано. Не че нещо, но на предишните такива веднага ставаше ясно от чия гледна точка пишеш, докато сега е неясно. И също така е два пъти по-кратко, отколкото можеше да бъде. Съвет: Пиши от своя гледна точка.

 2. Svetlina каза:

  Хахаха :)
  Написано е точно от моя гледна точка :) Не знам дали знаеш, но С. е 6 дни по-голям от мен и тия дни яде торта-заек :)

 3. Bain каза:

  Представи си, че си повдигам лявата вежда. Аз по принцип не мога да си я повдигна, затова си представи, че мога. И защо, тогава, не написа за своя рожден ден, а написа за чужд? А после аз съм бил хахо.

 4. Svetlina каза:

  А ти що не писа за моя? Може пък да си имам пъклен план да те обърквам, о себенамерени :)

 5. Bain каза:

  Че защо да пиша за твоя рожден ден? Защо да не пише някой, на който му е харесало, примерно?


Твоят коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s