Вече е утре :)

Честит първи рожден ден, мило пиле!

Голямо и силно да растеш! Всеки ден да има кой да ти се радва, да те пои и храни, да те разхожда и къпе! Админите да разрешат да имаш повече от едно хвърчило! Мъжът ти никога да не те остави! Всеки ден да имаш пари за ягоди със сметана! Никакъв спам да не получаваш! И поне веднъж да спечелиш от тотото!

Подарих ти един зимен пейзаж. Обаче според мен не стига. Тъй че ето ти и фотоалбум с любимите ми моменти.


Поздрави, СветлинаAdvertisements

4 Коментари on “Вече е утре :)”

 1. Svetlina каза:

  Браво, Светлина! Не съм очаквала да успееш да се грижиш 365 дни за някого. Изумена съм колко отгворна и последователна можеш да бъдеш! Пожелавам ти някой ден да покажеш същите умения и при отглеждането на истинско дете! Защото не е лесно развъждането на пчела като твоята – знам, че всеки ден си я водила на училище, че често я преобличаш, че е отнело време да събереш тези снимки, че си търсела кой да я храни, докато си извън града, че си звъняла специално да питаш дали я гледат.
  А някои знаят и че отдели месеци да гледаш чуждото животно. За съжаление истинският собственик на зайчето се предаде и изтри акаунта.

 2. boredmi каза:

  … да казвам ли, да не казвам ли, че Фтичка не всеки ден е била на училище… от друга страна, като си женена за хипопотам, няма как да не се позавърташ около печката вкъщи.

  Да си жива и здрава, съпруго, и повече ягоди със сметана!

 3. Svetlina каза:

  Еее :) Не играеш честно. Имала е две ваканции от по по-малко от седмица и сам отогава не е ходила на училище. Пък и не върви някак да е по-интелигентна от мъжа си.
  Ще се постараем да сме живи и здрави всички да си малтретираме хипопотамите!

 4. […] 30, март 2010 in лиготии Неотдавна Явор ме обвини, че чета само собствения си блог, което е толкова невярно! А през септември обещах на Калоян (оня с кецовете) да си оправя страницата с  връзките. И понеже съм една много отговорна и последователна личност… […]


Твоят коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s