Един про/ебит лев

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Като същински патриот, пристигнал в Ловеч по тъмно и студено, леко нокуцващ и изобщо неохкащ, се втурнах да разглеждам града на дядо си. Имат завой на право, стъпала на равно и мост за никъде. Всъщност мостът води към два блока, а скоро и към някаква нова сграда :) Скоро ще си опъна ясновидската шатра там и ще развивам бизнес ;)

За моя дядо… Както Графът си има карибки-внучки, така аз си имам електронен дядо. Даже не е електронен, ами си е съвсем истински. Истински мусткаци, истински корем, истинско чувство за хумор. Има си и истинска жена :) Не смея да я нарека „моята виртуална баба“, ама мога да кажа, че готви страшно вкусно. Носи се слух, че имат и котка, ама тя упорито бяга от гостите, особено пък от инвалидите. Бе видях я аз, малко хилава изглеждаше, ако й дават повечко храна, може да спре да се завира зад дивана ;) Иначе мойто деде… много мил дядо е :) В icq любимата му емотиконка стиска палци, а той самият все е един… всяка вечер подарява цветя, пожелава най-различни варианти за хубави сънища и разказва вицове, които никой друг не знае.

Досега си го пазех таен тоя дядо. В списъка с благодарностите за рождения ми ден даже не го споменах. Ама как бе, как да не му се ухиля сега? Подари ми касетки с приказки и пробито левче :) Моят си личен дядо! А като му задам труден въпрос от психологическо естество, праща ме да си чатя с жена му за допълнителни съвети. Той е експерт по други работи – не знам някой да може по-добре да говори двусмислено и междуредово от него. Даже мое височество понякога не може да улови тънката нишка и вижда само частта, написана за простолюдието :P

В стаята, дето ме сложи да спя, имаше страшно хубави книги – помня огромна колекция „Галактика“, тълоквен и синонимен речник, малко от „Вечните детски романи“, малко на Пратчет, малко на Дан Браун, „Бел Ами“… Сто процента изпускам нещо интересно.

Ех да я нямаше тая жена и да го нямаше тоя ранен автобус и да можех да си движа крака… щяхме да разберем за колко часа свъшват виното, водката и минералната вода на Ловеч :) Какво още да ви кажа за Анатоли? Той НЕ знае английски, но си говори с кучета, котки и дървеници, разбира от поезия и някога много отдавна, когато приказките са били реалност и принцесите са си изпускали кърпичките, е рисувал. Сега ми подари жълто тамагочи, ама не смея да го пусна да се ражда в тоя студ. Ще поизчакам да се разпали печката и така ще му дам живот. Трябва да се измисли и име. Имайки предвид, че не му знам породата, после ще го творя. Засега само да кажа за милионен път: имам си електронен дядо :)

Тенкю, деденце!

–––––––––––––––––––––

Разменяма нощни снимки на покрития мост за дневни снимки на моста за никъде.

Advertisements

9 Коментари on “Един про/ебит лев”

 1. Lady Frost каза:

  Ех, Деденцето няма равен! Ама айде, от мен да мине преодстъпвам ти го да е товя личен дядо. За мен ще си е Деденцето!

  Относно снимките… Ще се поогледам какво имам на старите ленти от Ловеч, пък току-виж съм те изненадала! :)

 2. Deneb_50 каза:

  Въх,леле,че ти си меизкарала почти ангел даже усещам сърбеж между лопатките ;-)).Ама къде си виждала ангел с мустаци.
  Не се карайте,достатъчно съм голям така че мога и да съм на двете:-)))

 3. Svetlina каза:

  Ангели с коремче няма :) Съжалявам ;) А ти кротувай, че току виж ти изтипосам и снимката, тогава ще видиш навалица от фенки и фенове….

 4. Deneb_50 каза:

  Протестирам против еманципацията,религията и за всичко останало,каквото се сетите-дайте ми една художничка,която е нарисувала“ мадоняка (м.р.)с младенката“ ;-)))

 5. вили каза:

  Аз имам дневни снимки и с радост ги заменям с нощни ;)
  Запомнящо пътешествие! Чудно :lol:

 6. Svetlina каза:

  Утре сутринта! Към десет. Скайп. Приготви повечко снимки!

 7. vilford каза:

  Светличе, а кога ще навестиш приятелите си от блога в чужбина? ;)

 8. Svetlina каза:

  Като си взема червения костюм и брадата от Химическото ;)


Твоят коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s