Събиране на нови спомени

Тудуф, тудуф. Слънце в купето. СамО детето. И си рисува. Искам си скенера, Янче! Дотогава няма да видите картинка :D Някой да я набие, тая дебелана!

Много бързо стигнах Комунари. Нашата гара. Вили, Вили, помниш ли как преди две години по това време висяхме на същия студ и чакахме същия влак? И двете бяхме влюбени, премръзнали, ухилени и хранехме и без това дебелите котки. Все някоя ще да е била мъжка, щото сега са повече :) Снимах ти ги да се радваш и ти. Едното коте е още бебе, едното е много гальовно, а едното е куче.

picture-054picture-057picture-058picture-060

После в голямото влакче се паднахме все хора от Шумен, все от моето училище и вместо да се преструвам на сериозна и да чета книги, взехме, че раздухме всички клюки, пропуснати за последните две години. А, и някаква ракия се въртя из купето, ама аз твърдо отказах!

Явно обаче е трябвало да пия, че да си оправя малко походката. Едва стъпила на пловдивската гара, се пребих! Много готино се получи. Яна като пада от пейките, поне няма много хора наоколо. Абе… карай. Деничето като ме видя такъв инвалид, реши, че съм безобидна и не избяга от мене. Суперлюбо пък ми се хилеше за оздравяване.

picture-069

picture-071

Я чакай хубаво да обясня. Бях на гости на Азбуката. Тя живее в една малка лудница. Имат си плейруум, имат си македонец, червено вино, даже имат гарафа и рисунки по хладилника. Искам целият свят да чуе, че бате Спаси е страшен само по снимките. Иначе си има глас на добряк и го е страх от малки рошли. И ядЕ по-малко от мене :) Лекуваха ме с топла манджа, много смях и бутилка Бекс. То е всеизвестно, че аз алкохол не докосвам, ама щом е за цяр… И рисувах „мама“ и „бебе“. Също така куче и кръгчета. Това Дениче никога не бива да порасва! Страхотна си е и сега! Да благодаря на професионалната преводачка, щото иначе щях цял ден да рисувам къщи вместо кучета! Да благодаря и че ми дадоха да гледам танцуващ скелет! И благодаря, че ми дадоха детско сокче :-*

ИЗЯЖТЕ СЕ ОТ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯД! ЗАКУСВАХ ЛЮТЕНИЦАААААААААА :D

О, изненада! Инвалидът пак прибра подаръци и се натовари на такси. В посления момент се озова на автогарa север и се замъчи да намери гишетата. Айде, заложих на една посока и намерих гарата, уцелих и вратата, нещо че имаше цели три стъпала, една леля ми се скара, че не знам къде са гишетата, две ме препращаха на други каси, третата обаче се смили и ми даде билет. После се оказа, че пловдивчани номерират секторите отдясно-наляво и се поозорих с тая патешка походка. Намерих автобус и всичко и заспах като бебе! Изобщо не знам перз какви градове съм минала, само знам, че изпратих розовия залез и по тъмното се клатушкахме по завоите на Шипка.

–––––––––––––––––––

Ям шоколад и пия разгазирана кола, трябва да ми пердложите много хляб и вода за снимки на бате Спаси.

Advertisements

7 Коментари on “Събиране на нови спомени”

 1. Lady Frost каза:

  Виж, за лютеницата ти завиждам! Определено!

 2. Astilar каза:

  Да оздравяваш бързо, че те чакат още перманентни маркери. :P

 3. Svetlina каза:

  Ти да видиш Яна какви страхотни тебешири ми подари… само за рисуване по балкон са :)

 4. вили каза:

  А къде са снимките на Деничето и Супер Любо? И з тях ли ще трябва да се подмазваме, шефе? И следващия път поне два дена в Пловдив, за да стигнеш и до мен. ;)

 5. Svetlina каза:

  Амм… снимки има, ама не съм ги питала дали искат да ги давата по компютъра, може Суперлюбо да е срамежлив, а Деничето да иска такса поглед, знае ли човек…

 6. vilford каза:

  Искам и аз при Дени4ероооооооо!!! Ще си водя и Валката, за забавление на Деничето. А като започнат да беснеят, ще ги овикваме хорово. Искааааам!!!

 7. deni4ero каза:

  хахахаххаа … ти нали каза, че ще си избродираш нещо върху нарисуваната блуза, кво се жалваш? Шувили, добре дошла, ти ще викаш втори глас, аз първи … яко ще ги стреснем хлапетиите ;)


Твоят коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s